MaxFitness_Gym_Herrljunga

Ordningsregler på MaxFitness Gym

1. Du ska alltid registrera din bricka även när det är bemannat på gymmet. Om du har glömt brickan då vänder du dig till personalen för att göra en manuell registrering i receptionen. Vid gymkontroll ska du kunna uppvisa din bricka.

Brickan är personlig vilket innebär att du inte får släppa in någon i våra lokaler, det betyder också att endast betalande medlemmar får vistas i gymmet. Om du bryter mot den regeln då kommer en straffavgift på 1000 kr krävas av dig samt en avstägning. Om någonting skulle hända i lokalerna kan du som släppt in någon obehörig ställas till ansvar för detta.

2. Träna i kläder som är lämpade för inomhusträning och använd inomhusskor. Det är inte tillåtet att träna med bar överkropp eller i strumplästen/barfota på grund av hygienskäl. Använd alltid rena träningskläder och deodorant för allas trivsel.

3. Utrustning och redskap ska hanteras varsamt för att undvika skadegörelse och obehagligt höga ljud. Efter användning ska utrustningen och redskapen alltid hängas eller läggas tillbaka på dess plats. Torka av konditionsmaskiner och träningsmaskiner med papper och rengöringsspray efter användning. De som inte sköter hanteringen av vikter, skivstänger eller dylikt riskerar avstängning om 1 månad med full betalning till verksamheten.

4. Du ska visa hänsyn, inte föra oväsen och du får ej skräpa ner på MaxFitness Gym. Lämna ej dina skor eller vattenflaska i lokalen. Lämna gymmet i det skick du vill finna det. Om något i gymmet går sönder eller om du upptäcker trasig utrustning ber vi dig kontakta personalen.

5. Barn som medtages till gymmet får icke röra sig fritt i gymmet. Du har ansvar för barnets/ens säkerhet i gymmets lokaler.

6. MaxFitness Gym har nolltolerans mot droger. Detta gäller såväl dopningspreparat som andra droger (narkotika, alkohol och dylikt).

7. Du ska alltid se till att ytterdörren är stängd och låst när du lämnar Maxfitness Gym lokaler. Vid problem eller akuta situationer ska du ringa jourtelefon 0739 – 39 29 82.

Om du inte följer dessa regler förbehåller sig MaxFitness Gym rätten att stänga av dig för perioden eller – i allvarliga fall – att säga upp medlemskapet. Du är trots detta skyldig att betala för kvarvarande avtalat årsabonnemang eller uppsägningstid.